Panchakarma- ayurvedski detox u Indiji

Već petu godinu organiziramo terapijsko/edukacijsko putovanje u južnu Indiju, Madurai, na samome vrhu indijskog poluotoka sa Nebojšom Rađenovićem, ajurvedskim savjetnikom.  Datum polaska je 12.01. mogućnost boravka 7-21 dan u AVN Ayurveda centru gdje će se raditi terapije 'panchakarme', jedinstvene prirodne tehnike za uspostavljanje prirodnog balansa, pomlađivanje, čišćenje i oporavak cijelog organizma.
Terapijama u AVN klinici prethode individualne dijagnostičke konzultacije s ayurvedskim lječnikom na klinici ili po potrebi prije puta u Zagrebu, za optimalno planiranje individualnog programa.

Terapije se svakodnevno vrše uz nadzor liječnika i medicinskog osoblja. Tijekom našeg boravka u klinici uz terapiju imat ćemo i jutarnji sat yoge, meditacije i ayurvedske radionice te upoznati kulturu, povijest i ljepotu južne Indije.
Cijena paketa bez putnih troškova je 80 eura dnevno. Cijena je bazirana na 1x terapiji i masaži dnevno u dogovoru moguće je ukoliko je potrebno raditi i 2 terapije.
U cijenu je uključeno:
1. doček i prijevoz sa aerodroma Madurai
2. boravak u dvokrevetnoj klimatiziranoj sobi s kupaonicom (3*)
3. terapije po uputama liječnika koje traju oko 2h dnevno i uključuju masaže, detoksikaciju, preparate za 1x terapiju dnevno
4. tri obroka (vegetarijanska prehrana iz bio proizvodnje u centru) prilagođena individualnim potrebama i terapiji
5. izlet u obližnji Madurai, indijsku Atenu s vodičem. 
Cijena ne uključuje avionski prijevoz do Madurai-a za koji cijena iznosi iz Zagreba trenutno oko 750 eura. U dogovoru s grupom izabrat ćemo najpovoljniju opciju. 
Fakultativni izleti nisu uključeni u cijenu. Preporuka je Munar, indijska polja čaja u Kerali. Idealan broj putnika / grupe je 12-15 osoba.
Kotizacija za prjavu je 850kn i uključuje troškove organizacije vođenja i rezervacije.
Za više informacija kontaktirajte Nebojšu Rađenovića na 095/730-4379

www.facebook.com/detoxistria

Centar Bella

Centar Bella ima jedinstven i cjelovit pristup zdravlju i ljepoti.

Centar Bella Info

Centar Bella

CENTAR BELLA j.d.o.o.

Kneza Višeslava 3, 10 000 Zagreb

OIB: 28716084107

+385 1 4550 107

+385 1 4611 118

info@centar-bella.hr