Glavini

U netaknutoj prirodi ušuškanoj pogleda, buke, zagađenja i prometa je velik organski vrt, oko 300 stabala maslina, sezonsko voće (smokve, trešnje, jabuke, kruške, šljive..) i povrće.

Lokacija retreata

Na ekološkom imanju od ukupno 30.000 m2 nalaze se 3 funkcionalna objekta. Glavna kuća  s pet dvokrevetnih soba i pet kupaonica, pomoćna manja kuća s dvije dvokrevetne sobe gostiju i kamena zgrada sa saunom, wellness i velikim open-space djelom za yogu, edukacije… Ukupni smještajni kapaciteti su do 14 osoba. Maksimalan broj ljudi na programu je 8 – 10 da bi se kvalitetno mogli posvetiti svakom od njih.

U netaknutoj prirodi ušuškanoj pogleda, buke, zagađenja i prometa je velik organski vrt, oko 300 stabala maslina, sezonsko voće (smokve, trešnje, jabuke, kruške, šljive..) i povrće. Prehrana je lokalna, ekološkog porijekla i u sklopu detoksikacije bazira se na lako probavljivoj, organskoj i sezonskoj hrani i biljnim čajevima.

Ayurveda nije samo preventiva, ayurveda nije samo liječenje, ayurveda je stil života i harmonija suživota s prirodom. Bezvremenska znanost koja je relevantna jučer, danas i sutra, na svim kontinentima i svim živim bićima, kako ljudima tako i životinjama.

Antiage Detox Ayurveda_healing

Život

Život je po ayurvedskom učenju kombinacija osjećaja, energija tijela, uma i duše. Ayurvedski liječnici i praktičari u liječenju fizičkog tijela uzimaju u obzir i mentalno, duhovno i socijalno zdravlje ili stanje čovjeka. Temelj njihovih liječenja i terapija je priroda. Biljka, kamen, metal, voda, vjetar, sunce ili svemir/prostor mogu služiti u liječenju. Prema ayurvedskom učenju, zdravlje je dar prirode i harmonična ravnoteža između prirode, prirodne inteligencije, okoline te pravilne prehrane i ponašanja, što je osnova dobrog zdravlja i dugovječnosti

Prijave

Ayurvedski detox retreat u Istri

Jeste li već bili na panchakarmi?

Zaštita privatnosti

7 + 10 =