Konzultacije

Uz vodstvo iskusnog ayurvedskog praktičara, mg.spec. fitofarmacije sa dijetoterapijom Nebojše Rađenovića.

KONZULTACIJE
individulane

70 eura

Uključeno:

Želim rezervirati individualne ayurvedske konzultacije, osobni kontakt. Uplatite karticom putem online plaćanja i osigurajte svoje mjesto.

5

trajanje 60-75 min

5

email izvještaj, dijagnoza i preporuke

5

1 osoba

KONZULTACIJE
obiteljske

140 eura

Uključeno:

Želim rezervirati obiteljske ayurvedske konzultacije dvoje odraslih. Uplatite karticom putem online plaćanja i osigurajte svoje mjesto.

5

trajanje 60-75 min

5

email izvještaj, dijagnoza i preporuke

5

2 osobe + djeca GRATIS

Koncept i pristup

Kroz ayurvedske konzultacije utvrdit ćemo vašu osobnu konstituciju. Zajednički prepoznati vaše zdravstveno stanje, stanje probave i disbalansa ako postoji. Utvrditi tegobe koje vas muče i kako ih regulirati. Pronaći vašu idealnu prehranu koja je osnova dobrog zdravlja.

 

Pružiti uvid u integriranu rutinu, po potrebi vježbe, preporuke za pojedinu sezonu, godišnje ili životno doba. Upoznati Vas sa osnovnim principima ayurvedskog čišćenja (detoksikacije), kako bi se spriječilo nakupljanje toksina. Dobit ćete sve alate koji mogu radikalno promijeniti vaše zdravlje i fizičke i mentalne sposobnosti jednostavno i prirodno.

Tradicionalni ajurvedski dijagnostički postupak uključuje 8 provjera (Ashtavidya pariksha) na temelju kojih se utvrđuje uzrok poremećaja:

Mala pariksha

Stolica

Shabda pariksha

Glas i drugi zvukovi

Sparsha pariksha

Pregled dodirom

Akriti pariksha

Opći dojam i razgovor

Prijave

Konzultacije je moguće dogovoriti prema dogovoru na željenoj lokaciji, ili online putem video linka.

Odaberite jedan od tri ponuđena paketa: individualne, individualne/online ili obiteljske konzultacije.
Rezervacije i plaćanje konzultacija je moguće putem online uplate prema odabiru paketa, odaberite svoj paket klikom na gumb “termin”.

Konzultacije

Tretmani

Dijetoterapija

Edukacije

Nebojsa-Radenovic_ayurveda_consultant
Mr spec. Nebojša Rađenović

Ayurvedski praktičar,  magistrirao fitofarmaciju s dijetoterapijom, na Farmaceutsko-biokemijskom fakultetu, Sveučilišta u Zagrebu. Specijalizirao s temom “Odabrane biljne vrste tradicionalne indijske medicine – ayurvede s adaptogenim svojstvima”.
Na Maharishi University, Iowa u 2012. završio studije za ayurvedskoj savjetnika, a stručnu praksu odradio u Indiji, AVN Arogya Hospital, Madurai tokom 2013. godine.
Od 2013. jedan puta godišnje po mjesec dana provodi u AVN Arogya Hospital na stručnom usavršavanju. Surađuje s SDM Institutom of Ayurveda & Hospital, Udupi, India i aktivno drži predavanja u Hrvatskoj i regiji s raznim temama iz ayurvede. Od 2015 g. u Istri, 2 puta godišnje (proljeće i jesen) vodi ayurvedsku kliniku za detoksikaciju. 

F.A.Q

u

Konzultacije

Vaš put do uravnoteženog zdravlja započinje individualnim ayurvedskim konzultacijama ili savjetovanjem. Tijekom vašeg savjetovanja, ayurvedski praktičar koristi drevnu tehniku procjene pulsa, jezika, pokreta, kože… kako bi kroz razgovor identificirali vaš prirodni tip tijela, konstituciju i otkrili područja van ravnoteže.
Naše ayurvedske konzultacije mogu vam pomoći da razumijete kako su svi različiti aspekti vašeg života povezani i pozitivno ili negativno pridonijeli vašem trenutnom stanju. Naučit ćete kako vaša specifična ayurvedska konstitucija, dosha, utječe na fizičke sklonosti, raspoloženja, žudnje, motivaciju i ponašanje. Naučit ćete kako jednostavni pomaci u prehrani, vježbanju te dnevnim i sezonskim rutinama mogu poboljšati zdravlje, snagu, stabilnosti i vitalnosti organizma.
u

Cilj Ayurvede?

Krajnji cilj ayurvede je ravnoteža između unutarnjeg i vanjskog, odnosno fizičkog tijela, uma, duše i naše okoline. Kad smo uravnoteženi, mi jesmo i ostajemo zdravi, sretni i produktivni. Da bi se to postiglo, drevna indijska iscjeliteljska umjetnost liječi svako ljudsko biće u skladu s njegovim osobnim karakteristikama. Ayurvedski tretmani temelje se na urođenoj, individualnoj, fizičkoj, mentalnoj i emocionalnoj konstituciji klijenta.
u

Zdravlje i bolest?

Prakticiranje ayurvede ne započinje nakon što simptomi bolesti postanu vidljivi. Također se ne radi samo o “borbi protiv” bolesti ili poremećaja. Umjesto toga, ayurvedske metode imaju za cilj uklanjanje uzroka bolesti koji se pojavljuju puno prije bolesti. Ti su uzroci često posljedica nezdrave prehrane i loših životnih navika. Ayurvedski holistički pristup zdravlju i bolesti znači da se osoba uvijek smatra jedinstvenom i da je osobni razvoj, napredak i homeostaza uistinu moguća samo kada živimo u harmoniji sa sobom i svojom okolinom.
u

Ayurveda danas?

Briga o zdravlju nas i naše djece, ekološka prehrana, wellness zauzimaju sve veću tržišnu porciju gotovo jednako brzo ili brže nego što globalno zagađenje zraka, vode i zemlje se neminovno odvija pred nama. Ayurveda nudi rješenja za sve ove potrebe, koja su uspješno testirana preko 5000 godina, potvrđena brojnim kliničkim i drugim studijama, najčešće bez nuspojava, bez dogmi, stavljajući pojedinca u prvi plan.
Ayurvedske metode mogu se lako integrirati u svakodnevni život. Prehrana, meditacija, yoga i uravnoteženi dodatci prehrani razumljivi su i primjenjivi na sve.
Napomena*** Ayurvedske konzultacije nisu medicinske prirode i nisu u svrhu dijagnosticiranja ili liječenja bolesti. One mogu biti pomoć, podrška, a nekada i rješenje kod mnogih simptoma za koje moderna medicina nema adekvatne alate. Ayurveda je kompatibilna i najbolje rezultate postiže upravo u sinergiji s klasičnom medicinom, što je dokazano brojnim kliničkim studijama.

Upit

Zaštita privatnosti

2 + 10 =