Upoznajte nas

Pružit ćemo Vam integriranu rutinu, vježbe, preporuke za pojedinu sezonu, kao i osnovne principe Ayurvedskog čišćenja (detoksikacije), kako bi se spriječilo nakupljanje toksina . Dobit ćete sve alate koji mogu radikalno promijeniti vaše zdravlje i fizičke i mentalne sposobnosti jednostavno i prirodno.

Kroz ayurvedske konzultacije utvrdit ćemo vašu osobnu konstituciju. Zajednički prepoznati vaše zdravstveno stanje, stanje probave i disbalansa ako postoji. Utvrditi tegobe koje vas muče i kako ih regulirati. Pronaći vašu idealnu prehranu koja je osnova dobrog zdravlja.

Pružiti uvid u integriranu rutinu, po potrebi vježbe, preporuke za pojedinu sezonu, godišnje ili životno doba. Upoznati Vas sa osnovnim principima ayurvedskog čišćenja (detoksikacije), kako bi se spriječilo nakupljanje toksina. Dobit ćete sve alate koji mogu radikalno promijeniti vaše zdravlje i fizičke i mentalne sposobnosti jednostavno i prirodno.

N

Konzultacije

N

Tretmani

N

Terapije i masaže

N

Prehrana i pripravci

N

Retreati

Kontaktirajte nas već danas

Nebojša Rađenović, Ayurveda Consultant
Datum rođenja: 23. 9. 1971.

Magistrirao fitofarmaciju s dijetoterapijom, na Farmaceutsko-biokemijskom fakultetu, Sveučilišta u Zagrebu. Specijalizirao s temom “Odabrane biljne vrste tradicionalne indijske medicine – ayurvede s adaptogenim svojstvima”.

Na Maharishi University, Iowa u 2012. završio studije za ayurvedskoj savjetnika, a stručnu praksu odradio u Indiji, AVN Arogya Hospital, Madurai tokom 2013. godine.

Praksa
Od 2013. jedan puta godišnje po mjesec dana provodi u AVN Arogya Hospital na stručnom usavršavanju. Surađuje s SDM Institutom of Ayurveda & Hospital, Udupi, India i aktivno drži predavanja u Hrvatskoj i regiji s raznim temama iz ayurvede.
Panchakarma
Od 2015 g. u Istri, 2 puta godišnje (proljeće i jesen), sa kolegom Brankom Markovićem vodi ayurvedsku kliniku za detoksikaciju www.detoxistria.com

Iskustva

“Dva sjajna muškarca puna znanja i suosjećanja koji se pet dana brinu o svakom vašem koraku!? Možda se čini nevjerojatnim, ali u Glavinima, najljepšem mjestu na Zemlji, i to je bilo moguće. Brinuli su oni i o svakom mom gutljaju i zalogaju, krvnom ili drugom tlaku, toku ili traktu, a zvuci koje je moje tijelo proizvodilo neobično su ih veselili. Sjeckali oni, kuhali, prali suđe, sakupljali bilje i stalno mi nudili neke čudne tablete i još čudnija pića. Pritom im uopće nije smetalo ako sam preskakala obroke ili previše pila. Nisu mi dali da perem suđe!! Nisu zamjerali ni kad sam im plazila jezik! Ludo im se sviđalo kad su mi koža i kosa bili masni, štoviše, stalno su mi govorili da sve bolje izgledam. Organizirali su mi masažu svaki dan; dvaput!? Smatrali su da sam super kad nisam radila ništa već samo buljila u zeleno. Oni su stvarno šetali i vježbali sa mnom! A zanimao ih je i moj pas... I ne samo da su me s istinskim zanimanjem opet i ponovno pitali kako sam, već su mi i sami nudili odgovor! Možda se čine čudacima, ali zapravo su najbolji 🙂 Neizmjerno mi je drago da sam vas upoznala, toksini više-manje 🙂 I hvala.”

– Iva M

“Boravak u Glavinima nadmašio je sva moja očekivanja. Ljubaznost, pristupačnost i profesionalnost tima koji nas je vodio kroz proces detoxa bila je neprocjenjiva. I iako sam na ovo putovanje krenula sama, moram priznati da se u niti jednom trenutku nisam tako osjećala. Nakon samo jednog dana postala sam dio divne grupe ljudi, a nakon sedam bilo mi je teško otići. Da se razumijemo, nije sve bilo tako savršeno. Detox nije najlakša stvar na svijetu i potrebna vam je (barem je meni bila) čelična volja i dobro vođenje da bi sve prošlo kako treba. Ali, moram priznati, da uz Branka, Nebojšu i Alex nisam ni na trenutak posumnjala u sebe.Istra je uistinu bila predivna ali ono što me zaista oduševilo je način na koji me cijelo to iskustvo izmijenilo kao osobu. Sada puno više razumijem sebe, slušam svoj organizam i znam kako ga usrećiti, a da ne spominjem da sam puna energije i sve zadatke koje stavim pred sebe bez problema obavljam. Čak sam počela i kuhati… Ako će me htjeti, doći ću i nagodinu.”

– Željka

“Nakon detox tretmana izgubio sam 4.5 kg, osjećam se puno bolje, više energije i elana. Apetit mi se smanjio i nastavljam po preporuci Branka što se tiče daljnje prehrane. Smještaj je za svaku pohvalu, u središnjoj Istri, nevjerojatan krajolik, mir, tišina, raj za dušu i tijelo. Osoblje Branko, Nebojša i Aleksandra su izvrsni poznavaoci materije ayurvede i jos jednom im se zahvaljujem na uloženom trudu i strpljenju tijekom 5 predivnih dana!”

– Max, 41 god

“Prekrasna kuća na nezaboravnom brdu u srcu Istre. Domaćini vrlo ljubazni i odlični kuhari koji znaju pomoći ljudima da razmišljaju o hrani na drugačiji način i da se pritom osjećaju zdravstveno dobro nakon svega. Sauna kakvu još nisam probala sa masažom tijela i glave koja me ugodno iznenadila. Limfna drenaža koja opušta.”

– Lidija K., Split

"Detoksikacija je bila moje najljepše fizičko i duhovno putovanje. Pozitivna energija i zanimljiva nova prijateljstva uvelike su olakšala čišćenja koja je moje tijelo trebalo. Svakodnevne masaže, prilagođena prehrana i razni drugi tretmani potpuno su uklonili bolove u leđima dok su zdravstvene poteškoće tijekom ženskog ciklusa potpuno nestale. Veselim se ponovnom odlasku.

– Sara J

„Magical place, friendly atmosphere. The delicious food together with the care received made me feel great! Thanks a lot!“

– Aida Díaz Solà

„Hvala Nebojsa, Branko, Mila na svakom trenutku provedenom sa vama. Za mene jedno novo iskustvo uz profesionalni tim koji s ljubavlju obavlja svoj posao. Bravo!“

– Karmen Sb

„Ayurvedske masaže i detoks su mi pomogli da se fizički i psihički opustim. Probava mi se jako regulirala i prestali su mi bolovi u kralježnici. Poslije tretmana se osjećam pomlađeno i vitalnije. Idem ponovno na prvi slijedeći termin.“

– Mirjana M. R.

„Detoksikacija je bila moje najljepše fizičko i duhovno putovanje. Pozitivna energija i zanimljiva nova prijateljstva uvelike su olakšala čišćenja koja je moje tijelo trebalo. Svakodnevne masaže, prilagođena prehrana i razni drugi tretmani potpuno su uklonili bolove u leđima dok su zdravstvene poteškoće tijekom ženskog ciklusa potpuno nestale. Veselim se ponovnom odlasku.“

– Sara J.

I will just take the opportunity to thank people like you who dedicated their life to help others, showed them a different perspective when they thought there is no other option and to held their hands while them step by step followed their own way. And thank you for keeping doing that. Nebojsa, thank you for holding my hand in one brief moment which I will never forget. A disease like that is in fact such a blessing because in one lifetime you got a chance to live twice and it's up to you to choose the life you are going to live. No one said it's easy, there are plenty of moments when you want to give up. Just find your way and keep going. Everything is possible.

Diana

Kontaktirajte nas

Lokacija

Podolje 34
10000 Zagreb

Naručite savjetovanje

Individualno
Online
Obiteljsko

Kontakt

+385 95 730 43 79

Zaštita privatnosti

13 + 10 =